Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

LAPA Uitgewers

@ Sunday Times Books LIVE

Vier Lapa-romanza’s om jou in te verlustig

Dans met ’n maangodin
Rosita Oberholster

Lilly is oortuig dat haar buurman Matt ook gevoelens vir haar het. Maar dan trek sy eks-vrou oornag by hom in en boonop praat hy gereeld van die nimlike “Selene” wie sy nog nooit met die oog gesien het nie.
 
 

Lank en gelukkig
Magdaleen Walters

Om skielik jou huis met ’n vreemdeling te deel, is moeilik. Veral as dié vreemdeling jou eks-verloofde se broer en onmeetlik aantreklik is – en jou boonop gekoester en beskermd laat voel. Dit is die dilemma waarmee Larita sit.
 
 


Ridder van die branders

Rika Du Plessis

Duart red Dineke van die diepsee se branders. ’n Ridder, dink sy. Maar vanaf sy eerste woorde vryf hy Dineke verkeerd op. Duart dink sy is bedorwe en sy dink hy is ongemanierd. Waarom vind hulle mekaar dan onweerstaanbaar?
 
 

My hart se keuse

Ria Richards

Ná haar eks-man se verraad glo Saskia nie haar hart kan weer herstel nie, totdat sy die sproetgesigseuntjie in haar speelgroep se aantreklike pa, Quintin, ontmoet. Hy maak teenstrydige emosies in haar wakker: een oomblik laat hy haar hart bokspring, die volgende wil sy hom vermoor.
 

Boekbesonderhede

Boekbesonderhede

Boekbesonderhede

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment