Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

LAPA Uitgewers

@ Sunday Times Books LIVE

Brei saam met Vrouekeur: Ses nuwe boeke in Christa Swanepoel se topverkoper-reeks

Ses nuwe boeke in Christa Swanepoel se Brei saam met Vrouekeur-reeks is nou beskikbaar op LAPA se rakke:

Brei saam met Vrouekeur 15: MeisietruieBrei saam met Vrouekeur 16: SeunstruieBrei saam met Vrouekeur 17: VrouetruieBrei saam met Vrouekeur 18: Vir die huis
Brei saam met Vrouekeur 19: KinderkamerBrei saam met Vrouekeur 20: Komberse

 
Sedert Februarie 2013 het Christa Swanepoel se boeke 116 keer die Nielsen Topverkoperlys gehaal, dit is ’n gemiddeld van meer as twee boeke per week. Brei saam met Vrouekeur bied vir die breientoesias ’n reeks boeke met splinternuwe, mooi en praktiese patrone in elk. Die groot verskeidenheid interessante patroonsteke en die wenke gee jou boonop die geleentheid om nog meer artikels te brei, beslis ’n breibonanza vir die ywerige breier!

Nuut in die reeks: Brei saam met Vrouekeur 15: Meisietruie; Brei saam met Vrouekeur 16: Seunstruie; Brei saam met Vrouekeur 17: Vrouetruie; Brei saam met Vrouekeur 18: Vir die huis; Brei saam met Vrouekeur 19: Kinderkamer en Brei saam met Vrouekeur 20: Komberse.

Oor die outeur

Christa Swanepoel is Vrouekeur se hoof-subredakteur en gesondheidskrywer, ma van vier volwasse kinders en twee kleinkinders en woon in Pretoria. Met soveel ysters in die vuur span sy met hierdie boeke haar stokperdjie in, wat sy vir ontspanning beoefen, om ander te begeester om ook die breipenne op te neem en kreatief te raak.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment