Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

LAPA Uitgewers

@ Sunday Times Books LIVE

Praktiese raad vir tuiniers in Rose: Die Suid-Afrikaanse groeigids vir al vier seisoene deur Nan Steyn

Rose: Die Suid-Afrikaanse groeigids vir al vier seisoeneRoses: The Seasonal Guide to Growing Roses in South AfricaRose: Die Suid-Afrikaanse groeigids vir al vier seisoene deur Nan Steyn is nou beskikbaar op LAPA se rakke:

In Rose: Die Suid-Afrikaanse groeigids vir al vier seisoene word elke afdeling van roosverbouing volledig bespreek, met maklike, praktiese raad en wenke asook die moontlike slaggate. Die boek se toeganklike skryfstyl maak dit ’n ideale boek vir beginners, maar dit is veral toegespits op die gewone tuinier wat dalk net ’n paar, of vir die eerste keer, rose wil plant.

Die klem van die boek word geplaas op die bewaring van die omgewing en gesonde organiese verbouingspraktyke met ander woorde neem eers die natuur in ag voordat daar besluit word op sekere werkswyses.

Rose: Die Suid-Afrikaanse groeigids vir al vier seisoene is ook in Engels beskikbaar as Roses: The Seasonal Guide to Growing Roses in South Africa.

Oor die outeur

Nan Steyn is lid van die Wes-Kaapse Roosvereniging en daarmee ook lid van die Suid-Afrikaanse Roosvereniging (ROSA). Sy was in die verlede ook ’n lid van die American Rose Society (ARS).

Nan is die laaste 20 jaar intensief besig met roosverbouing en deur rose te bestudeer, die bywoning van rooskonferensies en uit jarelange ondervinding het sy ongelooflike kennis opgebou oor rose en hulle behoeftes.

Gedurende die laaste paar jaar was sy betrokke by die aanplant, algemene versorging, voeding en snoei van ’n gastehuis se plukrose in Swellendam, haar tuisdorp. As gevolg van haar passie vir en kennis oor rose word sy gereeld deur tuinbouverenigings en individue genader vir raad oor rose.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment