Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

LAPA Uitgewers

@ Sunday Times Books LIVE

François Ferreira gesels oor Koskaskos: Moenie blikkies- en pakkieskos ‘kaal’ voorsit nie

KoskaskosKort voor sy gesprek by die 2015 Woordfees het François Ferreira met Izak de Vries gesels oor sy splinternuwe kookboek, Koskaskos. Hulle praat ook oor sy agtergrond, kookskool en items wat absoluut in mens se koskas moét wees.

“In Koskaskos sê ek dat ’n kortpad gebruik kan word deur die gebruik van ’n blikkie, ’n pakkie of ’n sakkie, maar jy moet nog vars kos daarby sit en dit nie ‘kaal’ voorsit nie,” sê Ferreira.

Lees die artikel:

IDV: Jy het jou opleiding as sjef in die Suid-Afrikaanse Lugmag begin. Die meeste van ons wat destyds voete gestamp het, kan glad nie ’n gunstelingresep onthou uit daardie dae nie. Wat het jý dan daar geleer?

FF: Ek het my opleiding deur die Lugmag se kookskool gedoen – daar is ons in die ware klassieke styl opgelei. Ek kan verstaan dat die algemene troepe nie dit sal verstaan nie, maar die Lugmag se sjefs het goeie opleiding gekry wat deur die Suid-Afrikaanse Sjefvereniging goedgekeur is.

Lees ook:

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment