Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

LAPA Uitgewers

@ Sunday Times Books LIVE

Uitpakkos deur Hilda Lategan: Alles wat jy wil weet oor voedsame kospakkies vir die hele gesin

UitpakkosUitpakkos deur Hilda Lategan verskyn eersdaags op LAPA se rakke:

Uitpakkos is geskryf om jou verbeelding te stimuleer met idees vir die maak van aantreklike, smaaklike en voedsame kospakkies vir ontbyt, skool en werk, vinnige aandetes, vir piekniek en selfs vir rugsakreisigers en vragmotorbestuurders.

Oor die outeur

Hilda Lategan is ’n geregistreerde dieetkundige in privaatpraktyk. Sy is ook skrywer van Suid-Afrikaanse kookboek vir allergieë en voedselsensitiwiteit, Suid-Afrikaanse kookboek vir diabetes en insulienweerstandigheid 1 & 2, Versatile vegetarian recipes en medeskrywer van Groot kookboek vir diabete. Sy woon in Pretoria saam met haar man en twee seuns.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment