Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

LAPA Uitgewers

@ Sunday Times Books LIVE

Karen Adendorff gesels oor die groeiende gewildheid en terapie van hekel

Alles oor hekelKaren Adendorff het besef dat hekel lankal nie meer net ‘n ou-tannie-aktiwiteit is nie en daarom besluit om Alles oor hekel te skryf, ‘n omvattende tegniek- en patroonboek oor hierdie besonderse vorm van handewerk. “Hekel is so gewild en baie mense vra waar hulle kan leer,” sê die outeur.

Karla Janse van Vuuren het met Adendorff gesels oor haar boek, die kuns van hekel en hoe sy self begin haak-en-steek het. “Dit is terapeuties en vir my ’n tyd om my kop skoon te kry. Die lekker ding is ook dat jy dit kan doen terwyl jy met iets anders besig is, soos televisie kyk. Dit is heerlik ontspannend,” sê Adendorff.

Deesdae is handwerk soos brei en hekel “in” en selfs jong mense raak besig met naalde en wol.

“Dit is juis hoekom ek besluit het om die boek te skryf. Hekel is so gewild en baie mense vra waar hulle kan leer. Die boek bevat al die inligting oor basiese tegnieke en steke wat ’n beginner nodig het om aan die hekel te kom,” sê Adendorff.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment