Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

LAPA Uitgewers

@ Sunday Times Books LIVE

’n Wêreld van ontdekking met nuwe feiteboeke: Motors, Perde en ponies en Dinosourusse

Motors

 
MotorsHoe vinnig ry die blitsigste motor ter wêreld? Hoe groot is ’n monsterbakkie se bande? Perfek vir jong lesers wat mal is oor motors en enige iets met wiele! Hierdie opwindende feiteboek sluit agt bladsye propvol prettige aktiwiteite in.
 
 
 
 

* * * * * * * *

 

Perde en ponies

 
Perde en ponies’n Wenkombinasie van inligting oor perdry en die versorging van perde, tesame met fassinerende feite oor anatomie, gedrag en die geskiedenis van hierdie pragtige diere. Hierdie opwindende feiteboek sluit agt bladsye propvol prettige aktiwiteite in.
 
 
 
 

* * * * * * * *

 

Dinosourusse

 
DinosourusseReis terug na ’n tyd toe fantastiese prehistoriese diere die aarde bewandel het. Ontmoet sagmoedige reuse, vreesaanjaende roofdiere en vlieënde reptiele! Hierdie opwindende feiteboek sluit agt bladsye propvol prettige aktiwiteite in.
 
 
 
 
 

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment