Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

LAPA Uitgewers

@ Sunday Times Books LIVE

Video: Marthie Maré gesels oor Legkaart van jou gesig: Fisionomie in ’n neutedop

Legkaart van jou gesig: Fisionomie in 'n neutedopYour Face Puzzle“Ek het nog nie een persoon gehad, in die agt jaar wat ek al praktiseer, wat terugkom na my toe en sê, ‘Dit is glad nie hoe ek is nie’.” Só het Marthie Maré, fisionoom en skrywer van Legkaart van jou gesig: Fisionomie in ‘n neutedop, vroeër die week aan Bettie Kemp gesê in ‘n onderhoud op kykNET se Dagbreek-ontbytprogram.

Fisionomie, in kort, is die studie van gesigsuitdrukkings en -kenmerke. Deur hierdie wetenskap, wat al meer as vyfduisend jaar toegepas word, kan jy byvoorbeeld meer te wete kom oor die mate waartoe jy iemand kan vertrou, hoe hulle sal reageer op verrassings en hoe hulle konflik hanteer. Kyk na die video om meer uit te vind oor Maré se boek en die wetenskap van gesigsontleding:

YouTube Preview Image

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment