Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

LAPA Uitgewers

@ Sunday Times Books LIVE

Verhale oor vervloë tye in Liefde in die Ou Kaap Omnibus deur Sarah du Pisanie

Liefde in die Ou Kaap Omnibus deur Sarah du Pisanie verskyn eersdaags by LAPA:

Liefde in die Ou Kaap Omnibus Don Poseidon: Dit is die jaar 1790 en die Franse adel moet vlug om die guillotine te ontkom. Vermom as ’n kajuitjonge gaan ’n beeldskone jong edelvrou aan boord van ’n skip wat haar veilig aan die Kaap de Goede Hoop moet besorg. Daar wag die markies Giliomee wat sy nog nooit ontmoet het nie op haar om haar sy vrou te maak. Maar op hierdie reis vol gevare groei sy al hoe nader aan die forse skeepskaptein met sy donker hare en helderblou oë, sy liggaam soepel soos dié van ’n tier.

Lilie: In die Ou Kaap van die vroeë agtienhonderds veg ’n meisie teen haar liefde vir ’n man wat aanvanklik nie van haar as vrou bewus is nie. Dit word ’n liefde wat haar elke uur van die dag pynig want sy is daagliks in sy teenwoordigheid terwyl sy hom sy huis en tuin help regkry vir sy bruid. En in die diep stilte van die sneeu wat hulle oorval, weet sy daar sal nooit weer ’n ander man vir haar wees nie.

Sarah du Pisanie is ’n bekende en geliefde skrywer van verhale oor tye wat verby gegaan het en liefde wat stormenderhand verower.

Oor die skrywer

Sarah du Pisanie het die grootste deel van haar lewe in die ou Suidwes, nou Namibië, gewoon. In 1997 het sy daar afgetree. Dié land is in haar bloed, en sy skryf graag liefdesverhale met die ou Suidwes as agtergrond. Haar eerste romanse, Jakkalswater, het in 1981 verskyn. Sy en haar man, Johan, het hulle vyftigste troudagherdenking in Desember 2008 gevier. Die liefde, glo sy, oorwin inderdaad alles en is die mens se grootste anker. Haar drie kinders en sewe kleinkinders is haar groot vreugde. Haar eerste agterkleinkind is op 25 Januarie 2010 gebore. Johan en Sarah woon deesdae op Olifantshoek in die Kalahari.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment