Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

LAPA Uitgewers

@ Sunday Times Books LIVE

Ontleed gesigsuitdrukkings met Legkaart van jou gesig deur bekende fisionoom Marthie Maré

Legkaart van jou gesig: Fisionomie in 'n neutedopYour Face PuzzleLegkaart van jou gesig bied ’n inleiding tot Fisionomie (studie van die gesig) wat die teorie agter elke gelaatstrek verduidelik en bevat praktiese wenke oor hoe om jou ware self weer te ontdek, effektiewe kommunikasie te bevorder en verhoudings te versterk.

Die teorie word eenvoudig beskryf en gesteun deur foto’s wat dit maklik maak om nie net jou eie karaktereienskappe te kan herken nie, maar ook dié van jou familie, vriende, kollegas en selfs ’n moeilike skoonma!

Dit is ’n praktiese gids wat in jou persoonlike lewe sowel as in die werksplek gebruik kan word. Leer hoe om jou kliënt se vertroue te wen of hoekom jou kind so rebels is. Ontdek jou talente en uitdagings en die geheime boodskap wat skuil agter ’n skalkse glimlag of ’n kwaai fronsplooi!

Ook beskikbaar in Engels as Your Face Puzzle.

Oor die outeur

Marthie Maré is van die eerste voltydse praktiserende fisionome in Suid-Afrika met reeds meer as sewe jaar ervaring. Sy het in haar beroepslewe meestal met mense gewerk en vorige diens in die vermaaklikheid-, gasvryheid-, verkope en bemarkingsvelde het haar laat besef dat effektiewe kommunikasie van kardinale belang is om goeie verhoudings te smee. Sy deel vandag haar kennis van Fisionomie deur persoonlike- sowel as besigheidskonsultasies, korporatiewe aanbiedings, spanbousessies en opleiding. Sy het persoonlikheidsprofiele van talle Suid-Afrikaanse vermaaklikheidskunstenaars en ander beroemdes saamgestel en het bekendheid verwerf deur TV- en radio-onderhoude en verskeie koerant- en tydskrifartikels.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment