Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

LAPA Uitgewers

@ Sunday Times Books LIVE

Nuut: Die avontuurgids van Suid-Afrika deur Jacques Marais

Die avontuurgids van Suid-AfrikaThe Adventure Guide of South AfricaDie avontuurgids van Suid-Afrika is jou handleiding tot al die sport- en ontspanningsopsies wat net buite jou nege-tot-vyf landskap op jou wag. Die boek dek verskillende grade van ekstreem-aktiwiteite en die keuse van watter aktiwiteit hang van elke individuele deelnemer af – die een ou se klim is die ander se hartaanval. Met meer as ’n 1000 avonture behoort jy vir ’n ruk lank vasgenael binne die blaaie van dié avontuurgids te bly.

Bergfietsry, veldwedlope, rotsklim, kanovaart, grotverkenning, valskermspring, mikrovlieg, rekspring, brugswaai, bakkie-ski, bergklim, wildvang, perdry-safaris – die lys is oneindig. Die avontuurgids van Suid-Afrika is gebruikersvriendelik met ’n alfabetiese indeling volgens provinsies en streke en bevat al die inligting oor die nuutste avonture.

Die boek is ook in Engels beskikbaar as The Adventure Guide to South Africa.

Oor die outeur

Jacques Marais is ‘n fotograaf en skrywer wat bydraes lewer tot ‘n wye verskeidenheid avontuur-, reis- en buitelug-tydskrifte, insluitende Runners World, Bicycling, Discovery Magazine, Time Out en Men’s Health. ‘n Aantal boeke oor ekstreme sport het ook al uit sy pen verskyn.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment