Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

LAPA Uitgewers

@ Sunday Times Books LIVE

Video: Wynand Claassen wys sy rugbymuseum en gesels oor Kaalvoetklong tot rugbytoks

Wynand ClaassenWynand Claassen se eie rugbymuseum op sy erf, wat al sy rugbyskatte huisves, het baie gehelp met die skryf van sy biografie, Wynand Claassen: Kaalvoetklong tot rugbytoks. Claassen het ook gereeld vriende gebel om hom te help om al die ou stories te onthou.

Pieter Koen, van die KykNET-program Kwêla, het by Claassen gaan kuier om meer te wete te kom oor dié boek, wat as ‘n nostalgiese reis deur Claassen se jeug tot by die begin van sy professionele rugbyloopbaan op universiteit beskryf word. Kyk die video:

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment