Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

LAPA Uitgewers

@ Sunday Times Books LIVE

Sluit aan by romanseskrywers se bewonderaarsbladsye op Facebook

Satynprinses (E-boek)Net jyOnweerstaanbare vreemdelingTussen Jazz en RockAnderkant liefheOnwelkome geskenk

Om Ben lief te hêOm Kobus te kenGeur van genadeGeur van vergifnis

‘n Paar van Lapa se mees gewilde romanse- en liefdesromanskrywers, insluitende Rykie Roux, Elsa Winckler, Madelie Human en Alta Cloete, het nou bewonderaarsbladsye (sogenaamde “fan pages”) op Facebook!

‘n Persoonlike profiel kan net ‘n sekere aantal vriende op Facebook aanvaar en daarom is dit voordelig om só ‘n bewonderaarsbladsy op te stel, wat ‘n onbeperkte aantal aanhangers kan hê, indien jy so bekend soos ons geliefde skrywers is.

Klik op die skakels hieronder om na elk van die skrywers se bewonderaarsbladsye te gaan en klik dan op die “Like” knoppie bo-aan die bladsy. Wanneer die skrywer iets nuuts op haar bewonderaarsbladsy plaas, sal dit outomaties onder jou “nuus”-afdeling op Facebook verskyn. Bly só in kontak met jou gunsteling-skrywers!

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment